HOME




   
 
BITLLES CATALANES: CINQUENA JORNADA DELS CIRCUITS INDIVIDUALS  (28.04.2022)
     
 

Altra vegada el mal temps ha marcat el desenvolupament de la jornada dels Circuits Individuals, la cinquena de les sis de què consta la competició. Tot i això, s’han aconseguit molt bones puntuacions, entre elles 8 partides perfectes de 90 punts.


Les millors jugadores en les diferents classificacions femenines són Milagros Prieto (Igualada), en categoria sènior, mentre que en categoria sub 25 és Abril Asensio (Ponts), qui encapçala la classificació. Carla Muntada (Olius), Lai Riu (Fartucs Bitlles), i Noa Viladrich (Olius), són líders de les categories infantil, alevina i benjamina respectivament.


En homes, els jugadors del C.B. Olius dominen totes les classificacions: Koen Balcaen és el líder de la categoria sènior i Pol Viladrich és primer en Sub 25. En les categories més joves, els líders són Abel Viladrich en infantil, Bernat Puigpinós en alevina i Ramon Vilaseca en categoria benjamina.


La darrera jornada dels Circuits Individuals de Bitlles Catalanes es disputarà el cap de setmana 14 i 15 de maig, i de les classificacions finals en sortiran els participants als diferents campionats de Catalunya individuals, que se celebraran el 4 de juny a Olius el infantil, i el 12 de juny a Calella el absolut.


 http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Imatges de la 5a jornada dels Circuits Individuals de bitlles catalane



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades