HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LLIGA CATALANA – ALLS SECS PIQUEN CONTINUA LÍDER  (03.05.2022)
     
 

La lluita pel títol de lliga s’ha decantat aquest cap de setmana una mica a favor dels Alls Secs Piquen de Mont-ras, tot i perdre una de les partides contra el Siuranenc d’Horta A, que continua tercer ara només a dos punts del Nayox Tàrrega, que només va poder treure un punt del seu enfrontament amb la Penya del Bistec de Tordera A.


Vall-llobrega continua liderant la lluita pel 5è lloc de la lliga en un dur frec a frec amb l’Igualada, amb qui s’enfrontarà en la propera jornada. Olius A, tot i guanyar una partida contra Vall-llobrega, i la Galera A, que va perdre els dos partits amb els de l’Anoia, sembla lluitaran entre ells per la setena posició.


La 12a jornada de Lliga va registrar grans partides d’altres equips com el Guinardó A (300 i 304 punts),  i Sagrada Família (292 i 309). En segona divisió van aconseguir superar els 300 punts en una partida l’Olius B (306), Emmurallats Castell (313), Amposta (301), Bellpuig (308), i Retal Gaserans (310). A tercera l’equip líder Dental Tàrrega (313), i Perelló C (303), també van superar els 300 punts.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Badalona, Calella, Ponts i Olius, entre d’altres localitats, van acollir partides de la 12a jornada de la Lliga Catalana


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades