HOME




   
 
BOWLING TENPIN: PARTIDA PERFECTA PER FERNANDO GÓMEZ  (09.05.2022)
     
 

Fernando Gómez del Joventut Al-Vici de Castelldefels tanca la seva participació al Circuit Sènior 2021-2022 amb una partida de 300, també ha estat el millor de la jornada amb un total de 1349 pals i 85 punts, tot i així no ha assolit classificar-se entre els 24 que disputaran el màster.


Aquest cap de setmana ha estat la jornada decisiva per a molts dels participants per aconseguir una de les 24 places dels màster. Albert Roca del Joventut Al-Vici, manté el liderat a la classificació, que va assolir a la quarta jornada quan va superar a  Francisco Hernández del CB Comarcal de Terrassa i que ha mantingut la 2a plaça, Josep Pi també del Joventut Al-Vici és tercer.


En el decurs de les 8 sèries de classificació hi ha pres part un total de 61 esportistes de 14 clubs catalans. Els dies 11 i 12 de juny els 24 millors classificats disputaran el màster a les pistes de les instal·lacions d’Aro Bowling de Platja d’Aro.


La competició està organitzada per l’Associació Bowling Catalunya Sènior 2015 amb el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.


http://www.fcbb.cat/qubic_circuitsenior.asp


http://www.fcbb.cat/competicions_qubic.asp


Foto: Fernando Gómez millor jugadors de la 8a sèrie


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades