HOME




   
 
BOWLING TENPIN: MEDITERRÀNIA B CAMPIONS FINAL ASCENS LLIGA CATALANA   (23.05.2022)
     
 

L’equip del B del Mediterrània Bowling Club de Barcelona, assoleix l’ascens a primera divisió de Lliga Catalana en una final molt ajustada i que és va decidir in extremis  a la darrera tirada.


L’equip format per, Adrià Mejia, Carlos Iranzo, Eduard Grau, Daniel López de Murillas i Pedro Jiménez, es van imposar per només 1 punt (38 a 37) a l’equip B del Joventut Al-Vici de Castelldefels format per, Josep Pi, Jordi Ponsico, Miquel Àngel Roig, Xavier Taribó, Quique Ureta i Rafael Cervantes. L’equip A del Mediterrània va quedar en tercera posició i amb 36 punts.


Matí d’infart per als directius del Mediterrània B.C. que ja van perdre l’ascens directe per un punt en la lliga regular, finalment el club aconsegueix classificar un equip a la primera divisió.


Les instal·lacions de Ilusiona Splau de Cornellà de Llobregat, van acollir la final d’ascens/permanència a primera divisió de la Lliga Catalana, on també i van prendre part l’equip C del Joventut Al-Vici amb 19 punts i l’equip C del Sweetrade Bowling Club Les Franqueses amb 14 punts.


La primera divisió per la temporada 2022-2023 la formaran, els clubs Mediterrània, Sweetrade, Les Gavarres, Cat Figueres, Penedès i Terrassa.


http://www.fcbb.cat/lligacat_resultats.asp


Foto: MEDITERRÀNIA B


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades