HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LLIGA CATALANA – EL NAYOX TÀRREGA RECUPERA EL LIDERAT  (24.05.2022)
     
 

A falta d’una jornada per acabar la Lliga Catalana de bitlles 2021/2022, el Nayox Seat Tàrrega ha recuperat el liderat de la competició gràcies a les dues victòries aconseguides a les pistes dels Alls Secs Piquen (300-329 i 286-304), que continuen segons a només un punt de l’equip de l’Urgell i amb 4 més que la Penya del Bistec A, que se situa tercer després de vèncer a Horta les dues partides contra el Siuranenc A. La última jornada serà decisiva per saber qui s’emporta el títol de Lliga i promet moltes emocions, ja que tots els equips es juguen poder millorar la seva classificació final.


També es decidirà en la última jornada una de les places de descens entre el Salomó i el Guinardó A, un cop Castellserà i Torrent ja no poden salvar la categoria. Pel què fa a l’ascens a 1a divisió, el equips barcelonins del COP i el Sagrada Família A ja han aconseguit el seu objectiu, mentre que la tercera plaça se la jugaran entre el Perelló A i el Ponts.

Pel què fa als equips de 3a divisió, estan clares les posicions que donen dret a pujar a segona si no hi ha un daltabaix en la última jornada; Dental Tàrrega, Olius C, Fora Forat, Va Tornem-hi, Perelló C i Sagrada Família B ho tenen tot de cara per aconseguir l’ascens.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


 Foto: Els 4 primers classificats en els seus enfrontament de diumenge passat


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades