HOME




   
 
BITLLES CATALANES: COPA GENERALITAT – DEFINIDA LA FINAL A VUIT  (27.05.2022)
     
 

El proper diumenge 5 de juny se celebrarà a les pistes del C.B. Emmurallats, a la Zona Esportiva d’Hostalric (la Selva), la Final a Vuit de la 18a edició de la Copa Generalitat de bitlles catalanes. Un cop es van disputar les eliminatòries de vuitens de final, ja es coneixen tots els equips que participaran en la fase decisiva d’aquesta competició.


Per la part alta del quadre hi haurà els enfrontaments Salomó – Siuranenc d’Horta, actual campió de la Copa Generalitat, i Vilabrú – la Penya del Bistec. Si bé els d’Horta i els “Bistecs” semblen favorits per arribar a semifinals per la seva trajectòria a la lliga, es preveuen unes partides molt igualades.


També es presenta molt interessant la part baixa del quadre amb l’enfrontament entre un recuperat Llofriu i el Nayox Tàrrega, un dels equips més potents dels últims anys i finalista d’aquesta competició la passada temporada. L’altra partit de quarts de final enfrontarà a Perelló, equip revelació de les últimes temporades, contra el Sant Jaume de Bellpuig, que ha donat la sorpresa eliminant a Vic Bitlles i Vall-llobrega en setzens i vuitens de final respectivament, i que disputarà per primera vegada una Final a Vuit de la Copa Generalitat.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Bellpuig serà a les pistes d’Hostalric. Programa de la Final a Vuit



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades