HOME




   
 
BITLLES CATALANES: CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL INFANTIL AL EL PI DE SANT JUST - OLIUS  (01.06.2022)
     
 

El proper dissabte 4 de juny es disputarà a les pistes de la plaça de l’Olivera de El Pi de Sant Just – Olius (Solsonès), el Campionat de Catalunya Individual Infantil de bitlles catalanes, per a les categories benjamina, alevina i infantil, amb la participació d’una quarantena de jugadors i jugadores de tot el país, que han aconseguit la classificació gràcies a la seva bona actuació en el Circuit Individual  Infantil.


Hi estaran representats fins a 10 clubs diferents, sent el C.B. Olius (Solsonès), el club que aporta més bitllaires, amb un total de 16 nois i noies. També hi prendran part esportistes del C.B.C. Alls Secs Piquen de Mont-ras i C.B.C. Llofriu (Baix Empordà), C. Fartucs Bitlles i Bowling (Cornellà – Baix Llobregat), C.B. la Penya del Bistec de Tordera (Maresme) C.B. la Galera i C.B. la Sénia (Montsià), C.B. Perelló (Baix Ebre), C.B. Somiserem del Ges (Torelló – Osona), i C.B. Vilafranca (Alt Penedès).


El Campionat estarà organitzat pel Club de Bitlles Olius, amb el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, l’Ajuntament d’Olius, el Consell Comarcal del Solsonès, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i el Consell Català de l’Esport.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Campions i campiones 2021 – Joves bitllaires


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades