HOME




   
 
BITLLES CATALANES: ALT NIVELL I MOLTA EMOCIÓ EN EL CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL INFANTIL  (07.06.2022)
     
 

El Pi de Sant Just – Olius (Solsonès), va acollir el passat dissabte 4 de juny un fantàstic i molt emocionant Campionat de Catalunya Infantil. En quatre de les sis categories de què consta el campionat, fins a la última tirada no es va decidir la composició del podi, el què demostra la gran igualtat que hi va haver entre els esportistes participants.


Les germanes Clàudia i Carla Muntada (Olius), van guanyar amb claredat en categoria benjamina i infantil, mentre que en categoria alevina la campiona va ser Noa Fabra (la Galera), que va superar les seves competidores en la última tirada. En les categories masculines, els campions van ser Ramon Vilaseca (Olius), en categoria benjamina, Gorka Lleixà (la Sénia), en alevina i Guiu Pla (la Penya del Bistec), en categoria infantil. Aquests nous campions i campiones de Catalunya formaran la Selecció Catalana Infantil que participarà en el Gran Premi Catalunya el proper 3 de setembre a Mont-ras (Baix Empordà).


El lliurament de premis va estar presidit per Toni Márquez, alcalde d’Olius, acompanyat de la Regidora de Joventut Dolors Traveset, la presidenta del Consell Comarcal del Solsonès Sara Alarcón, i Koen Balcaen, president del C.B. Olius i delegat de la FCBB a Lleida. També hi eren presents en Josep Maria Reig i Marola Rubio, gerents de les empreses Electra Cardener Energia i Koenfitness, espònsors oficials del campionat.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Campions i campiones 2022 – Tots els participants amb les autoritats


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades