HOME
   
 
BITLLES CATALANES: CALELLA ACULL EL CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL  (10.06.2022)
     
 

Aquest proper diumenge 12 de juny es disputarà a la Zona Esportiva Tomàs Claramunt de Calella (Maresme), la 23a edició del Campionat de Catalunya Individual de bitlles catalanes, categories absoluta i sub 25, amb la participació de 100 jugadors i jugadores de tot el país (60 homes i 40 dones), que han aconseguit la classificació en els Circuits Individuals disputats durant tota la temporada.


Hi estaran representats fins a 30 clubs diferents, sent el C.B. Olius (Solsonès) el que més bitllaires aporta, amb un total de 9 jugadors i jugadores, 1 d’ells de categoria sub 25. Els clubs la Penya del Bistec (Tordera), i Colobrers (Castellar del Vallès), hi tindran 7 representants, mentre que Nayox Tàrrega i  Termites Llefià (Badalona), n’hi tindran 6 cadascun d’ells.

Aquest campionat estarà organitzat conjuntament per les associacions Calella Marxa i Gent de Barri de Pequín, amb el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, l’Ajuntament de Calella, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i el Consell Català de l’Esport


Foto: Miguel Ángel Peñalo i Elena Folia defensaran el títol. Programa del campionat i pistes de Calella


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades