HOME




   
 
BITLLES CATALANES: NADIA SEGURA I BIEL POCH CAMPIONS DE CATALUNYA 2022  (13.06.2022)
     
 

Els joves jugadors Nadia Segura (Fartucs Bitlles), i Biel Poch (la Penya del Bistec), ambdós de categoria Sub 25, s’han proclamat campions de Catalunya de bitlles catalanes en el campionat disputat a Calella (Maresme), el diumenge dia 12 de juny, i per tant, es han aconseguit la Medalla als Campions que atorga la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC). En aquesta 23a edició del Campionat de Catalunya individual hi han participat 100 jugadors i jugadores, 60 homes i 40 dones de tot el país, entre ells 10 nois i 7 noies de categoria sub 25.


Nadia Segura, de Cornellà de Llobregat, es s’ha proclamat campiona absoluta i sub 25 després de superar en la gran final a Milagros Prieto (Igualada), segona classificada , i Sílvia Delcor (la Penya del Bistec), que ha estat tercera. Quarta ha quedat Marcela Ramírez (Emmurallats), i cinquena i segona Sub 25 Abril Asensio (Ponts). Irati Bort (Siuranenc d’Horta), ha completat el podi de la categoria de joves.


El jugador de Tordera Biel Poch ha fet una partida perfecte en la final (90 punts) i es s’ha proclamat campió  absolut i sub 25, superant a Manuel Morales (Tàrrega), segon classificat i Nil Solé (Igualada), tercer. El quart classificat ha estat Xavier Segalés (Somiserem del Ges), i cinquè Miguel Ángel Peñalo (Tàrrega). També han pujat al podi de la categoria sub 25 Àngel Asensio (Ponts) i Isaac Gutiérrez (Fartucs Bitlles), com a segon i tercer classificats.


Ha presidit el lliurament de premis Cindy Rando, regidora de Joventut de l’Ajuntament de Calella, acompanyada d’Abel Sensarrich, vicepresident de la FCBB i de Lluís Oliveras i Jaume Torrent, presidents de les associacions Calella Marxa i Gent de Barri de Pequín organitzadores del campionat.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto 1: Els joves campions Nadia Segura i Biel Poch i tots els podis del campionat



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades