HOME




   
 
BOWLING: ÍNGRID JULIÀ I MOISÉS PÉREZ CAMPIONS DEL MÀSTER  (20.06.2022)
     
 

Íngrid Julià del Sweetrade Bowling Club – Les Franqueses, i Moisés Pérez de BC Diagonal de Barcelona, campions del màster 2022, darrera prova dels 25è Campionats Nacionals de Catalunya, celebrats diumenge 19 a les instal·lacions de Bowling Ilusiona Splau.


Un total de 27 esportistes (21 homes i 6 dones) van prendre part a la fase preliminar que va donar pas a la final de defensa de posició, en categoria femenina, Cristina Sanz es va classificar en primera posició, seguida de Íngrid Julià i Maribel Monfort de l’ABCS2015. En categoria masculina Moisés Pérez va obtenir la primera plaça seguit de Lluis Montfort i Àlvar Cardona del Sweetrade.


Íngrid Julià guanya el màster per tercer any consecutiu al imposar-se a Cristina Sanz, també del Sweetrade per 227 a 199 a la partida final de defensa de posició, en la partida anterior Íngrid es va desfer de Maribel Monfort amb comoditat 215 a 156.


En la final masculina, Àlvar va aconseguir el pas a la final en una partida molt renyida contra el company d’equip Lluis Montfort  al imposant-se per 231 a 211. Moisés Pérez no va donar opció al seu rival i va guanyar la partida amb claredat, penjant-se l’or en aquesta prova.


Un cop acabada la competició es va fer el tradicional lliurament de les medalles del màster i les diferents proves dels Campionats de Catalunya i Lliga Catalana 2021-2022, de mans d’Axel Guimó, secretari de la FCBB i dels vocals Cristina Sanz i Daniel Gonzalez.


http://www.fcbb.cat/campcat_resultats.asp


Foto: campions màster



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades