HOME




   
 
BOWLING: ÍNGRID JULIÀ I AXEL GUIMÓ CAMPIONS DE LA MEDALLA UFEC  (21.06.2022)
     
 

El passat diumenge i en el marc de la celebració del màster de Catalunya es va fer el lliurament dels trofeus de la temporada 2021-2022, on han destacat els jugadors dels Clubs Diagonal de Barcelona i Sweetrade de Les Franqueses en les màximes categories.


Ingrid Julià del Sweetrade BC - Les Franqueses i Axel Guimó de BC Diagonal, han estat els millors jugadors individuals de la temporada assolint la preuada medalla de campions que atorga la UFEC.


Els components del BC Diagonal tanquen una  temporada plena d’èxits i assoleixen les medalles d’or en la prova individual, parelles i equips, i màster,  així com medalla de plata en la prova de parelles. Campions invictes a la Lliga Catalana Divisió d’honor.


El conjunt de Les Franqueses, han obtingut les medalles d’or en la prova individual i de parelles  femení, així com les medalles de plata individual femenina i d’equips i un total de 5 medalles de bronze en les proves individual 1a i 2a categoria, parelles 2a i 3a categoria, equips i màster, medalla de plata en la prova de parelles 1a i màster masculí i femení. Pel que fa a la lliga han estat campions de la 1a divisió i subcampions de divisió d’honor.


També cal destacar el bons resultats obtinguts del Mediterrània Bowling Club, amb dues medalles d’or en les proves individual 3a categoria i parelles 2a categoria, medalla de bronze en parelles de 3a categoria. Subcampions dels grups A i B de Lliga Catalana 2a divisió, campions en la final d’ascens a primera divisió.


http://www.fcbb.cat/campcat_resultats.asp


Foto: 1 campions medalla UFEC


Foto: 2 Collage


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades