HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LA SELECCIÓ DE BOWLING SIX ULTIMA LA SEVA PREPARACIÓ  (13.07.2022)
     
 

La Selecció Catalana de Bowling Six es va trobar a Barcelona, a les pistes del Siuranenc d’Horta, per realitzar l’últim entrenament conjunt abans de viatjar cap a Guatemala on disputarà la 3a edició de Copa Intercontinental de Bowling Six – bitlles catalanes– que se celebrarà del 22 i 26 de juliol, i que enfrontarà a Catalunya contra la selecció del país Centre Americà. A més a més, aquesta trobada també va servir per fer les fotos oficials de la delegació catalana.


En aquesta 3a edició representaran a la FCBB Irati Bort i Marta Solé (C.B. Siuranenc d’Horta), Mariona Trullols (C.B. Olius), Abril Asensio i Jordi Santamaria (C.B. Ponts), Nil Solé (C.B. Igualada), Biel Poch (C.B. la Penya del Bistec), i Manel Font (C.B. Sant Sebastià de Castellserà), sota la direcció esportiva de Toni Solé, tècnic de la federació. Ernest Giralt, directiu de la FCBB, serà el delegat federatiu i cap de l’expedició.


La primera edició d’aquest campionat es va celebrà a San Salvador (El Salvador), el juliol de l’any 2012, i la segona va ser a la ciutat d’Antigua, a Guatemala el mes de juliol de 2019. Estava previst que la 3a edició fos a Barcelona l’any 2020, però la pandèmia de la Covid-19 va paralitzar aquest projecte, com tants d’altres, i no s’ha pogut recuperar fins aquest estiu.


Foto: Tots els membres de la Selecció Catalana de Bowling Six


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades