HOME




   
 
BITLLES CATALANES: 3A COPA INTERCONTINENTAL – BRILLANT ACTUACIÓ DE LA SELECCIÓ CATALANA  (29.07.2022)
     
 

La Selecció Catalana de Bowling Six ha tingut una brillant actuació en la 3a Copa Intercontinental, celebrada a Guatemala City (Guatemala), del 22 al 26 d’aquest mes de juliol. Vuit joves bitllaires catalanes han estat els grans triomfadors d’aquesta competició: Abril Asensio, Biel Poch, Marta Solé i Nil Solé (equip 1), i Irati Bort, Manel Font, Jordi Santamaria i Mariona Trullols (equip 2).


Els catalans han dominat en 9 de les 10 proves de què constava el campionat, obtenint un total de 9 medalles d’or, 6 de plata i 6 de bronze. En la prova de dobles femenins, l’or ha estat per l’equip de Guatemala 2.En les proves individuals femenines ha dominat Mariona Trullols, que s’ha endut l’or en totes les modalitats – individual, a la suma i màster – mentre que en categoria masculina s’han repartit els ors entre Biel Poch (individual), Jordi Santamaria (a la suma), i Nil Solé (màster). En dobles masculins l’or ha estat per Biel Poch i Nil Solé, mentre que en dobles mixtes els guanyadors han estat Mariona Trullols i Jordi Santamaria. La competició d’equips mixtes l’han dominat els equips catalans, sent l’or per Catalunya 1 i la plata per Catalunya 2.


També cal destacar que per primera vegada en aquesta competició s’han aconseguit dues partides perfectes de 90 punts. La primera jugadora en aconseguir-ho ha estat la catalana Irati Bort el primer dia de competició, mentre que en la penúltima jornada ho ha aconseguit el bitllaire de Guatemala Benjamín Urías.


Per a tots els esportistes ha estat una experiència inoblidable i de ben segur que lluitaran per estar seleccionats en futures edicions d’aquesta competició, que es va iniciar l’any 2012 a El Salvador, on es va disputar la primera edició, mentre que la segona es va celebrar a la ciutat d’Antigua a Guatemala el passat 2019.


El conjunt català ha estat dirigit per Toni Solé i Ernest Giralt, director esportiu i directiu de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.


Foto1: Les seleccions amb els directius


Foto2: Les seleccions amb la Copa


 



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades