HOME




   
 
BITLLES CATALANES: 20È ANIVERSARI DEL TORNEIG DE L’11 DE SETEMBRE  (14.09.2022)
     
 

Un any més Mont-ras acull el torneig de l’11 de setembre, aquest ha estat un torneig especial els clubs del Baix Empordà celebren 20 anys que formen part de la Federació.


A la competició a més dels clubs del Baix Empordà també hi van participar 1 equip de Mallorquines-Sils i Emmurallats de la Selva així com un equip del Vic Bitlles (Osona). Un total de 70 esportistes van formar els 14 equips que van prendre part a la competició.L’equip del Vall-llobrega amb 761 punts va ser el campió seguit dels Alls Secs Piquen amb 716 punts i en tercer lloc l’equip B del Llofriu amb 712 punts. Els trofeus individuals van ser per Josep Julià (Vall-llobrega),  Xavi Segalés (Alls Secs) i Antonio Velasco (Vall-llobrega) en la categoria masculina, la classificació femenina la va encapçalar Visi Salcedo (Torrent), Natalia Ros (Mallorquines) i Maria Cuenca (Alls Secs), el premiats en categoria infantil van ser, Àlex Berrocal (Alls Secs), Jordi Segalés (Somiserem) i Judith Ruiz (Llofriu).


La competició va acabar amb el tradicional lliurament de trofeus presidit per Vanessa Peiró i Royan, alcaldessa de Mont-Ras, acompanyada d’Ernest Darder delegat de Girona de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling i Victòria Mediñà presidenta del Club de Bitlles Els Cremats, organitzadors de la competició. En el mateix acte els clubs Els Cremats i Mont-ras van rebre una placa commemorativa de l’Ajuntament.


Foto: Lliurament dels trofeus


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades