HOME




   
 
BITLLES CATALANES: CELEBRATS ELS CAMPIONATS PROVINCIALS INDIVIDUALS  (19.09.2022)
     
 

El passat cap de setmana 17/18 de setembre s’han celebrat simultàniament a les quatre províncies catalanes els Campionats Provincials Individuals de bitlles catalanes, amb la participació d’un total 95 esportistes que havien aconseguit la classificació gràcies a la seva bona actuació en els Circuits Individuals de la temporada 2021/22.


Igualada (Anoia) ha acollit el provincial barceloní que ha acabat amb victòria dels bitllaires locals Milagros Prieto i Nil Solé. Mont-ras (Baix Empordà), ha estat la seu del campionat de les comarques gironines on han triomfat els representants dels Alls Secs Piquen Maria Cuenca, amb partida perfecte a la final, i Jordi Burgas. En aquest campionat si ha vist una altra partida de 90 punts a càrrec d’Andreu Torres (Palamós), en la primera de les partides de classificació.


Dolors Cots (Olius), i Jordi Vilanova (Tàrrega), han estat els campions provincials de Lleida, que han tingut com a Seu les pistes de la zona esportiva de Ponts (Noguera). Finalment, a el Perelló (Baix Ebre), si ha celebrat el individual tarragoní. La jugadora local Sara Louise Jones ha estat la sorprenent vencedora, mentre que en categoria masculina el veterà jugador de la Galera Joan Lleixà s’ha proclamat campió amb una partida perfecta de 90 punts.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Els campions provincials 2022


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades