HOME




   
 
BOWLING: PEDRO JIMEMEZ I DAVID VIZCAINO CAMPIONS DEL MEMORIAL JOAN CREUS  (10.10.2022)
     
 

Aquest diumenge es van celebrar les finals individual i de parelles del 12è Torneig Joventut Al-Vici, que ha tingut lloc a les instal·lacions de Ilusiona Splau de Cornellà de Llobregat els dies 3,4 8 i 9 d’octubre, resultats molt ajustats per decidir als campions en cada una de les modalitats.


La parella formada per Pedro Jiménez i David Vizcaino del Mediterrània B.C. de Barcelona, van guanyar la final de parelles i el guardó Memorial Joan Creus (2693 pals) al imposar-se només per un pal a la parella formada per Álvaro-José Cardona de l’ABCS2015 i Àlvar Cardona del Sweetrade Bowling Club – Les Franqueses (2692 pals), el tercer lloc va estar per la parella del Diagonal BC de Barcelona, amb Juan José Bustos i Sergi Montaña (2663 pals).


Pel que fa a la final individual, duel entre 3 dels jugadors del Diagonal BC, Joan Vall es va erigir nou campió del torneig, al superar a Axel Guimó per 5 pals, Moisés Pérez guanyador de l’edició 2021, va completar el podi a 10 pals del 2n classificat i a 15 del primer.


La competició va cloure amb el tradicional lliurament dels trofeus de mans Fernando Gómez, president del club, acompanyat de Jordi Tubella, secretari i coordinador de la competició.


La competició ha estat organitzada pel Joventut Al-Vici B.C.  amb l’homologació de la FCBB,  ha comptat amb la participació de 48 esportistes de 10 clubs de Catalunya


http://www.fcbb.cat/qubic_resultats.asp


Foto: Campions de parelles i individual amb F.Gómez i J. Tubella


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades