HOME

BOLOS LEONESES: ANDRES GONZALEZ I RAMON CUESTA CAMPIONS DE LA COPA FEDERACIÓ   (17.10.2022)

Andrés González i Ramon Cuesta del Club de Bolos Leoneses El Negrillón de L’Hospitalet, campions de la 19a Copa Federació de primera i segona categoria respectivament, celebrada dissabte 15 d’octubre a les pistes del mateix club, situades al Poliesportiu Sergio Manzano de Bellvitge.

Andrés Gonzalez campió de la 18a edició de 2a categoria enguany es va erigir campió de 1a amb 321 punts, seguit de Agustin Moreno del Club de Bolos Leones d’Horta amb 300 punts i Lucinio Llamas també del Negrillón amb 296 punts completa el podi de primera.

El Club de Bolos Leoneses El Negrillón  ha dominat la segona categoria, les tres primeres posicions han estat molt renyides i tot s’ha decidit en la darrera tirada, Ramon Cuesta és el campió amb 300 punts seguit de Manuel Marcos amb 290 punts, tercer va estar Gregorio Valcarcel amb 282 punts.

La competició va cloure amb el tradicional lliurament de trofeus càrrec de Maite Revilla, Regidora del Districte i d’Esports de Bellvitge i la Gornal, i Joan Ricart, president de la Federació.