HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EL CE RAIMAT NOU EQUIP DE LLIGA CATALANA  (25.10.2022)
     
 

El Club Esportiu Raimat és un jove club multi disciplinar que aquest any 2022 ha posat en marxa la seva secció de bitlles catalanes. A finals de la temporada passada van debutar en competició oficial participant a la Copa Generalitat, on van ser eliminats a setzens de final pel C.E. Vilabrú de Palafrugell, i aquesta temporada participa per primera vegada a la Lliga Catalana de bitlles, organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.


De moment l’equip del Segrià, que milita a la 2a Divisió de Lleida, ha perdut les partides dels dos primers enfrontaments de lliga contra dos històrics de les bitlles catalanes, el Sant Jaume de Bellpuig i el segon equip del Tàrrega, líder de la categoria. La propera jornada de lliga, prevista pel cap de setmana 5/6 de novembre, el Raimat rebrà a les seves pistes a l’Eral de Cubells.


L’equip del C.E. Raimat està format per Sergi Muñoz, Alba de Dios, Oriol Valgañón, Àlex Lacuey i Javier Justribó, a més d’Elisabeth Sala que encara no ha debutat en partida de lliga. Alguns d’aquests bitllaires també participen a la competició individual


Foto: Raimat – Dental Tàrrega-Guissona, el diumenge 23 d’octubre


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades