HOME




   
 
BITLLES CATALANES: 4A JORNADA DE LA LLIGA CATALANA  (02.11.2022)
     
 

Aquest cap de setmana 5/6 de novembre, se celebrarà la 4a jornada de la Lliga Catalana de bitlles. Tant dissabte com diumenge hi haurà activitat bitllaire per tot el territori, amb enfrontaments molt interessants entre els millors equips del moment, com serà el duel entre la Penya del Bistec A i el Igualada a la primera divisió de Barcelona, on hi haurà un altre clàssic barceloní entre el Guinardó A i el Siuranenc d’Horta A.


A la primera divisió de Girona hi haurà un important enfrontament entre el Llofriu i els Alls Secs Piquen, mentre que a Lleida destaca el Ivars d’Urgell contra Nayox Seat Tàrrega. A Tarragona hi haurà un enfrontament entre dos històrics de les bitlles, Cervol Vinaròs s’enfrontarà a l’Amposta en aquesta quarta jornada.


A segona divisió també hi trobem enfrontaments molt interessants, com el que mantindran els Termites Llefià amb la Ràpita en el Grup 1 de Barcelona, i el Dental Tàrrega amb Castellserà al grup de segona de Lleida. De tercera divisió destaquen les partides que disputaran Fartucs Bitlles B contra Poblenou Verd en el Grup 1 de Barcelona


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Igualada-Siuranenc B – Torà-Ponts – Jornada de segona divisió al barri de Llefià de Badalona


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades