HOME




   
 
BITLLES CATALANES: ALLS SECS PIQUEN I VALL-LLOBREGA LIDEREN LA 1A DIVISIÓ DE GIRONA  (15.11.2022)
     
 

Un cop disputades les 5 primeres jornades de la Lliga Catalana, Alls Secs Piquen de Mont-ras i Vall-llobrega lideren la classificació de la primera divisió de Girona amb 14 punts, després d’haver guanyat 7 partides de les 10 disputades fins ara i haver-ne perdut 3 cadascun d’ells.


Els enfrontaments del cap de setmana passat van ser complicats per tots dos clubs; els Alls Secs van superar a casa al Retal Gaserans en dues emocionants partides (309 a 296 i 291 a 280). Igual d’interessant va ser el duel del Vall-llobrega a les pistes del fins aleshores líder de la classificació, el Llofriu. Els de Vall-llobrega van vèncer en les dues partides per 303 a 296 en la primera partida i 296 a 288 en la segona. En l’altre enfrontament de primera divisió de la jornada, Emmurallats Castell i Perxa d’Astor Negre es van repartir els punts en joc, ja que va guanyar una partida cada equip.


A la segona divisió de Girona, lideren la classificació el Vilabrú de Palafrugell en el Grup 1, i el Calella Marxa Torretes en el Grup 2. A tercera el Sils Estany és el primer classificat amb 12 punts.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Alls Secs – Llofriu, Perxa d’Astor Negre – Vall-llobrega i Vilabrú


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades