HOME




   
 
BITLLES CATALANES: TOLOSA I MARTÍN LIDEREN EL CIRCUIT INDIVIDUAL SÈNIOR I SUPERSÈNIOR  (21.11.2022)
     
 

Lluís Tolosa (Nayox Seat Tàrrega), jugador de categoria Supersènior – majors de 70 anys – i Katia Martín (los del Huerto), són els líders del Circuit Individual Sènior i Supersènior de bitlles catalanes, després d’haver-se disputat el passat cap de setmana la segona jornada.


Tolosa va fer tres brillants partides (86, 84 i 86 punts), fallant només un llançament en cadascuna d’elles, que sumades a les tres de la primera jornada l’han fet pujar fins el primer lloc de la classificació masculina amb un total de 500 punts, per davant del seu company d’equip Jordi Vilanova que en porta 488 i que també va tenir una gran actuació (86, 78 i 86 punts), i de Nil Solé (Igualada), que suma un total de 470 punts, empatat amb Antonio Velasco (Vall-llobrega).


La jugadora de los del Huerto de Cervera, Katia Martín, es va consolidar en el primer lloc de la classificació, i ja suma un total de 486 punts. Segona és Maria Gómez del COP de Barcelona, que aquesta jornada no va poder competir, i empatades en tercer lloc amb 457 punts hi trobem  a Maria Cuenca (Alls Secs Piquen), Roser Cherta (la Galera), Teresa Botet (Palamós), i Milagros Prieto (Igualada).


La propera jornada se celebrarà el cap de setmana 28/29 de gener de 2023.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Olius Igualada i Tàrrega van acollir tirada Individual. Martí Barrera (Calella Marxa), va aconseguir un 90 a les pistes de Calella



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades