HOME




   
 
BITLLES CATALANES: POL VILADRICH I CARLA MUNTADA LIDEREN EL CIRCUIT INDIVIDUAL SUB 25  (23.11.2022)
     
 

Pol Viladrich i Carla Muntada, joves bitllaires del C.B. Olius, són els líders de les categories masculina i femenina del Circuit Individual Sub 25 de bitlles catalanes, un cop s’han disputat les sis primeres partides corresponents a les jornades 1 i 2 de la competició.


Pol Viladrich suma un total de 464 punts (77,33 punts de mitjana per partida), i avantatge en 10 a l’actual campió de Catalunya Absolut i Sub 25, Biel Poch (la Penya del Bistec). El tercer classificat és Nil Solà (la Galera), que suma 444 punts. Àngel Asensio (Ponts), i Manuel Rodríguez (Termites Llefià), quart i cinquè classificats respectivament, ja es troben a una certa distància dels tres primers.


Carla Muntada suma 420 punts (70 de mitjana), i només supera per un punt a Nadia Segura (Fartucs Bitlles), que és la campiona de Catalunya Absoluta i Sub 25 de l’any 2022, i per 12 punts a Irati Bort (Siuranenc d’Horta), que és la tercera classificada. Karla Díaz (Fartucs Bitlles), i Júlia Pallarès (Perelló), es troben en la quarta i cinquena posició.


La propera jornada se celebrarà el cap de setmana 28/29 de gener de 2023.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: la Galera, Cornellà i Igualada sues de la jornada. Nadia Segura i Biel Poch, campions de Catalunya de l’any 2022



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades