HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EN MARXA LA COMPETICIÓ PER PARELLES MIXTES  (28.11.2022)
     
 

Més de 70 parelles han participat en la primera jornada del Circuit de Parelles Mixtes de bitlles catalanes, una nova competició organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling i que ha tingut una molt bona rebuda per part dels i les bitllaires. Entre dissabte 26 i diumenge 27, les parelles han competit en set seus diferents, repartides per tot el país: Ponts, Llofriu, Calella, Castellar del Vallès, Horta-Barcelona, Igualada i El Perelló.


Un cop disputades les primeres 4 partides de les 12 que hauran de fer totes les parelles per guanyar-se el pas a la final, Teresa Botet i Andreu Torres (Palamós), i Imma Bres i Ramon Molas (Vic Bitlles), lideren la classificació amb 324 punts, el què fa una mitjana de 81 per partida. Darrera d’ells hi trobem a la parella formada per Carme Marès (Calella Marxa) i Xavier Comas (Penya Bistec), amb 313 punts. Els germans Abril i Àngel Asensio (Ponts), són quarts amb 309 punts.


En aquesta primera jornada quatre parelles han aconseguit fer una partida perfecte de 90 punts: Dolors Torres i José Luís Carnerero (Olius), Jennifer López i Jordi Brull (Perelló), Karla Díaz i Jordi Cuesta (Fartucs Bitlles), i Roser Cherta i Vicent Albiol (la Galera)


Les properes jornades de classificació es disputaran els caps de setmana 21/22 de gener i el 18/19 de març de 2023. La gran final es farà el diumenge 4 de juny.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


 Foto: Família Asensio-Xuriguera. Ponts, Llofriu, Horta i el Perelló han estat seus de la jornada



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades