HOME




   
 
BITLLES CATALANES: OLIUS A MÉS LÍDER DE LA LLIGA CATALANA INFANTIL  (30.11.2022)
     
 

Olius A, líder destacat de la Lliga Catalana Infantil, no afluixa i augmenta el seu avantatge sobre la resta d’equips de la categoria. En la tercera jornada els del Solsonès van tornar a fer dues molt bones partides de 258 i 275 punts i ja en suma un total de 1554 en 6 partides. Així mateix, l’equip B del C.B. Olius també es referma en la segona posició de la classificació, demostrant el gran nivell que tenen tots els bitllaires d’aquest club.


En tercera posició trobem a la Penya del Bistec Negre, que veu com s’escapen els dos equips d’Olius, però que augmenta la diferència amb el quart classificat, el Perelló A. Molt a prop dels del Baix Ebre, a només 10 punts, hi trobem el Infantil la Sénia, seguit de la Galera Infantil. Tanquen la classificació els equips formats pels més joves que participen en aquesta lliga, el Benjamí la Sénia i Perelló B


La Lliga Infantil ja no es reprendrà fins el segon cap de setmana de febrer de 2023, amb la celebració de la quarta jornada. La cinquena serà els dies 11/12 de març, i a l’abril es disputaran les dues últimes jornades, el cap de setmana 15/16 la sisena, i la setena i última serà el dia 30, amb la trobada de tots els equips a les pistes de la Sénia (Montsià), on es farà el lliurament de trofeus als millors equips de la competició.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Joves bitllaires de la Sénia, la Galera i Perelló



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades