HOME




   
 
BITLLES CATALANES: MOLT BON NIVELL AL CIRCUIT INDIVIDUAL INFANTIL  (02.12.2022)
     
 

Els bitllaires més joves estan tenint una molt bona actuació en el Circuit Individual Infantil de bitlles catalanes, que enguany celebra la 12a edició. Hi participen 72 jugadors i jugadores de tot Catalunya, 40 nois i 32 noies, repartits en les categories infantil, alevina i benjamina, i ja han disputat dues jornades de les sis de què consta la competició.


En les categories femenines, destaca la gran lluita que hi ha entre tres jugadores en infantil: Eulàlia Borràs (Mallorquines-Sils), Judith Ruiz (Llofriu), i Jennifer López (Perelló), són les tres primeres en aquesta categoria. En categoria alevina les jugadores d’Olius Anihoa Manau i Clàudia Muntada són primera i segona, seguides de Mar Lleixà i Carla Lucia de la Galera. Daria Gil (Perelló), és líder en categoria benjamina.


Pel què fa als nois, Guiu Pla (la Penya del Bistec), Bernat Puigpinós (Olius), i Àlex Valiente (Calella Marxa), ocupen les tres primeres posicions de la categoria infantil, tot tres amb una mitjana que supera els 70 punts per partida. Àlex Berrocal (Alls Secs Piquen), és el líder de la categoria alevina, seguit de Jordi Segalés (Somiserem del Ges), i Guerau Fuses (la Sénia). Els bitllaires d’Olius Ramon Vilaseca i Aran Badia dominen amb claredat la categoria benjamina.


90 punts de Ramon Vilaseca – En la segona jornada, Ramon Vilaseca, de l’Olius, va fer una partida perfecte de 90 punts. Curiosament, la temporada passada també va aconseguir aquesta fita en la segona jornada del circuit. Tot un crack!!!


La propera jornada se celebrarà el cap de setmana 28/29 de gener de 2023.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp 


Foto: Joves bitllaires en plena competició. Ramon Vilaseca, autor d’un 90, amb Toni Márquez, directiu del C.B. Olius



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades