HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LLUITA ENTRE QUATRE EQUIPS A LA 1A DIVISIÓ DE TARRAGONA  (05.12.2022)
     
 

Un cop disputades les 5 primeres jornades de la Lliga Catalana, quatre equips lluiten per liderar el grup de primera divisió de Tarragona de la Lliga Catalana de bitlles. Perelló Bufavents és l’actual líder de la categoria amb 16 punts, després d’haver guanyat 8 de les 10 partides disputades fins ara.


Amb dos punts menys el segueixen els dos equips de la Galera, que han guanyat 7 partides i n’han perdut 3 cadascun d’ells. El quart equip en lluita per les primeres posicions és el Cervol Vinaròs, que ha aconseguit guanyar 6 partides i té un total de 12 punts.


La propera jornada de lliga, que es jugarà a Amposta el proper diumenge 18 de desembre, pot refermar aquestes posicions, ja que els quatre equips que encapçalen la classificació s’enfrontaran contra els quatre darrers. Perelló Bufavents s’enfrontarà a l’Amposta, equip que ha aconseguit guanyar una partida a la Galera A i a Cervol Vinaròs. Els equips A i B de la Galera s’enfrontaran respectivament a Perelló Sol i Masdenverge, mentre que els de Vinaròs jugaran contra Perelló Estel


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Pistes del Perelló. Amposta i la Galera A



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades