HOME




   
 
BITLLES CATALANES: NOVA JORNADA DE LLIGA CATALANA  (12.12.2022)
     
 

El proper cap de setmana 17/18 de desembre, se celebrarà la 6a jornada de la Lliga Catalana (7a en algun grup i 5a en algun altre), la darrera que es disputarà aquest any 2022. La competició de lliga s’aturarà durant les festes de Nadal i tornarà el primer cap de setmana febrer, després d’haver-se jugat la segona jornada del Circuit de Parelles Mixtes i la tercera dels Circuits Individuals


En el grup de primera divisió de Barcelona destaca el derbi barceloní entre el Guinardó A i el COP, mentre que el doble enfrontament entre la Penya del Bistec i el Siuranenc d’Horta es jugarà el dia 15 de gener. Al grup de Girona es disputa la 7a jornada, que té com enfrontament més destacat el que jugaran Alls Secs Piquen i el Perxa d’Astor Negre.


A Lleida hi haurà el partit Torà contra Nayox Tàrrega, els dos equips que ha perdut menys partides fins ara, mentre que el Miralcamp buscarà la seva primera victòria a les pistes de Ponts. El líder del grup de Tarragona, Perelló Bufavents, intentarà mantenir el liderat en el seu enfrontament contra l’Amposta.


Altres enfrontaments destacats de la jornada són el Sagrada Família – Sant Llorenç la Mola, de segona divisió Grup 2 de Barcelona, el Perxa d’Astor Taronja – Penya del Bistec C, del grup 2 de segona de Girona, i el Dental Tàrrega – Bellpuig de la segona divisió de Lleida.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Els dos equips del Tàrrega tenen partides important el proper cap de setmana



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades