HOME




   
 
BITLLES CATALANES: IVARS I NAYOX TÀRREGA ENCAPÇALEN LA 1A DIVISIÓ DE LLEIDA  (22.12.2022)
     
 

Un cop disputades les 6 primeres jornades, el Ivars d’Urgell lidera el grup de primera divisió de Lleida de la Lliga Catalana de bitlles, amb 18 punts, després d’haver guanyat 9 de les 12 partides que ha disputat. L’equip del Pla d’Urgell va superar amb solvència l’Olius B en la última jornada del 2022.


El Nayox Tàrrega és segon a la classificació i té moltes possibilitats d’acabar la primera volta de la Lliga com a líder, ja que està a dos punts del primer classificat tot i haver jugat dues partides menys. Tercer és el Torà, que el diumenge dia 18 va ser derrotat pels de la capital de l’Urgell en el duel més destacat de la jornada. Miralcamp tanca la classificació amb 4 punts, després d’haver aconseguit les seves primeres victòries de la temporada a la pista del Ponts.


Dental Tàrrega i Los del Huerto lideren la segona divisió amb 16 punts. En la darrera jornada disputada es va produir un fet insòlit en el duel entre els equips de l’Urgell Dental  Tàrrega i Bellpuig, ja que va haver-hi empat en les dues partides de l’enfrontament, a 282 punts la primera partida i a 287 la segona, cosa gens habitual en les competicions de bitlles catalanes.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Dental Tàrrega-Castellserà – Ramimat-los del Huerto – Nayox Tàrrega-Ponts – Olius-Torà



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades