HOME




   
 
BITLLES CATALANES: DOBLE DUEL PENYA BISTEC – SIURANENC D’HORTA A LA LLIGA CATALANA  (12.01.2023)
     
 

Aquest cap de setmana 14/15 de gener es disputen alguns enfrontaments endarrerits de la Lliga Catalana de bitlles. Destaca el doble enfrontament entre els equips A i B de la Penya del Bistec i el Siuranenc d’Horta que se celebrarà el diumenge dia 15 a les pistes del Parc de la Sardana de Tordera. Tots quatre equips formen part del grup de 1a Divisió de Barcelona.


També hi haurà diferents enfrontaments de la 1a Divisió de Girona. Dissabte 14 s’enfrontaran a Palafrugell els Alls Secs Piquen i el Perxa d’Astor Negre, i a Llofriu l’equip local rebrà al Retal Gaserans Groc. Diumenge a Hostalric els Emmurallats Castell s’enfrontaran als Alls Secs Piquen, que aspiren a recuperar el liderat del grup.


També aquest diumenge es disputarà el duel entre els equips Verd i Groc del Poblenou, del grup 1 de la 3a Divisió de Barcelona, mentre que l’enfrontament entre Sils Cabirol i Calella Marxa Far del Grup 2 de 2a Divisió de Girona se celebrarà el dissabte 21 de gener.


La propera jornada de Lliga Catalana està prevista pel primer cap de setmana de febrer, un cop s’hagin disputat la segona jornada del Circuit de Parelles Mixtes i la tercera dels Circuits Individuals.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Siuranenc A i Penya Bistec A en un enfrontament de la temporada passada



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades