HOME




   
 
BITLLES CATALANES: ALLS SECS PIQUEN RECUPERA EL LIDERAT A GIRONA  (16.01.2023)
     
 
Aquest cap de setmana s’han disputat sis dels set enfrontaments pendents de la Lliga Catalana de Bitlles, i això ha permès als Alls Secs Piquen recuperar el liderat de la 1a Divisió de Girona, gràcies a guanyar tres de les quatre partides que ha disputat, una contra el Perxa d’Astor Negra i les dues jugades a Hostalric contra els Emmurallats Castell. Els de Mont-ras estan empatats a punts amb el Vall-llobrega, i a un punt de tots dos se situa el Llofriu que va vèncer les dues partides del seu enfrontament amb el Retal Gaserans Groc.

Sensacional partida del Siuranenc A – En el doble duel entre la Penya del Bistec A i B contra el Siuranenc d’Horta A i B, els de Barcelona van aconseguir tres victòries, les dues de l’equip B, que deixa a la Penya del Bistec B cuer de la 1a Divisió de Barcelona, i una del Siuranenc A, que va fer un total de 334 punts en la primera partida!! El Igualada segueix líder d’aquest grup amb 19 punts, seguit de la Penya del Bistec A amb 17 i el Siuranenc d’Horta A amb 14.


També s’ha disputat el duel entre els equips Verd i Groc del Poblenou, del grup 1 de la 3a Divisió de Barcelona. El Poblenou Verd s’ha imposat amb claredat als seus companys de club en totes dues partides. Amb la celebració de l’enfrontament entre Sils Cabirol i Calella Marxa Far del proper dissabte 21 de gener ja no quedarà cap partida pendent a la Lliga Catalana, que es reprendrà el primer cap de setmana de febrer.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Emmurallats / Alls Secs – Llofriu / Retal Gaserans – Penya del Bistec – Siuranenc d’Horta



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades