HOME




   
 
BITLLES CATALANES: SEGONA JORNADA DEL CIRCUIT DE PARELLES MIXTES  (18.01.2023)
     
 

El proper cap de setmana 21/22 de gener se celebrarà la segona jornada del Circuit de Parelles Mixtes, nova competició de bitlles catalanes que es va posar en marxar el passat mes de novembre i que ha tingut una molt bona acollida. Hi participen un total de 77 parelles i després de la primera jornada, encapçalen la classificació Teresa Botet i Andreu Torres del C.B.C. Palamós.


El dissabte dia 21 hi haurà competició a les pistes de Plaça Botticelli a Horta – Barcelona, i a Palafrugell (Baix Empordà), a les pistes dels Alls Secs Piquen. Diumenge la competició es repartirà entre les seus de Tordera (Maresme), al Parc de la Sardana, i a la Plaça de l’Olivera del Pi de Sant Just – Olius (Solsonès). També hi haurà tirada a les pistes del C.B. Perelló, al Baix Ebre, i al Parc de les Aigües de Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat), on juga de local el C. Fartucs Bitlles


La tercera jornada del Circuit de Parelles Mixtes es disputarà el cap de setmana 18/19 de març i la gran final tindrà lloc el diumenge 4 de juny a les pistes del C.B. Olius, a el Pi de Sant Just (Solsonès)


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Imatge de la primera jornada dels Circuit de Parelles Mixtes a El Perelló



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades