HOME




   
 
BOWLING: ÀLVAR CARDONA I KEYLA VÁSQUEZ AL CAPDAVANT DE LA CLASSIFICACIÓ INDIVIDUAL DELS CAMPIONATS NACIONALS DE CATALUNYA   (23.01.2023)
     
 

























Àlvar Cardona del Sweetrade Bowling Club – Les Franqueses, encapçala la classificació provisional individual de la 26a edició dels Campionats Nacionals de Catalunya, seguit per Lluis Montfort també del Sweetrade i Yu Wen del Club Bowling Diagonal de Barcelona.


En la prova de parelles en categoria masculina, la primera posició és per Artur Colomer i Lluis Montfort, seguits de Enrique Rosa i Yu Wen, el tercer lloc provisional l’ocupa la parella campiona de la temporada passada formada per Axel Guimó i Moisés Pérez.


Pel que fa a la categoria femenina, Keyla Vásquez del CB Diagonal lidera la prova amb molt poca avantatge respecte a Cristina Sanz del Sweetrade BC, que ocupa el segon lloc i Íngrid Julià en tercera posició. Al capdavant de la prova de parelles hi trobem a Cristina Sanz i Íngrid Julià, seguides per Keyla Vásques i Lia Mojarro, la parella del Xtreme Bowling Club de Sant Joan Despí formada per Núria Crespo i Núria Melchor ocupen la 3a posició.


La primera sèrie dels campionats Nacionals de Catalunya es va disputar a les instal·lacions de Bowling Ilusiona Splau els dies 14,15 i 22 de gener. La segona sèrie es disputarà a les instal·lacions de Bowling El Vendrell, els dies 11,12 i 19 de  març.


http://www.fcbb.cat/campcat_resultats.asp


Foto: Àlvar Cardona



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades