HOME




   
 
BOWLING: MIQUEL A GUIMERÀ MILLOR JUGADOR DE LA 5A PROVA DEL CIRCUIT  (25.01.2023)
     
 

El passat cap de setmana es va celebra la cinquena prova del Circuit Sènior, Miquel Àngel Guimerà del Club Bowling Penedès de El Vendrell, es va erigir com a millor jugador de la jornada, amb un total de 1345 pals i acumulant 118 punts que li serviran per la classificació del màster.


Pel que fa a la classificació general, Jordi Tubella del Joventut Al-Vici, C.B. de Castelldefels es posa al davant de Francisco Gordillo del Club Team Ilerdense d’Artesa de Lleida, mentre que la tercera plaça l’ocupa actualment Antonio Ruiz del Club Bowling Comarcal de Terrassa.


Un total de 59 esportistes de tot Catalunya van prendre part a la competició celebrada a les instal·lacions de New Park Vallès de Terrassa els dies 21 i 22 de gener, la sisena prova està prevista pels dies 18 i 19 de febrer a les instal·lacions de Bowling Splau de Cornellà de Llobregat.


El Circuit Sènior està organitzat per l’Associació Bowling Catalunya Sènior 2015 (ABCS2015), amb el suport del la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.


http://www.fcbb.cat/qubic_resultats.asp


Foto: Jordi Tubellla


 



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades