HOME




   
 
BITLLES CATALANES: CELEBRADA LA TERCERA JORNADA DELS CIRCUITS INDIVIDUALS  (31.01.2023)
     
 

Tot i el fred, més de 400 bitllaires van participar en la 3a jornada dels Circuits Individuals de bitlles catalanes, celebrada el passat cap de setmana 28/29 de gener en un total de quinze seus distribuïdes per tot Catalunya.


Lluís Tolosa (Nayox Tàrrega), de categoria supersènior, continua sent el millor jugador de la competició, amb un total de 734 punts – 81,56 de mitjana – un cop jugades 9 de les 18 partides de què consta la competició. El seu company d’equip, Jordi Vilanova – categoria sènior - el segueix de prop amb 730 punts i una mitjana de 81,11 punts per partida. La millor dona de la competició és Katia Martín (los del Huerto). La jugadora de Cervera ha aconseguit 689 punts sumant totes les partides.


Pel què fa als jugadors i jugadores més joves, destaquen Pol Viladric i Carla Muntada (Olius), i Biel Poch (la Penya del Bistec), en categoria sub 25, mentre que en les categories infantils Guiu Pla i Jordi Monfulleda (la Penya del Bistec), Bernat Puigpinós, Ramon Vilaseca i Ainhoa Manau (Olius), i Eulàlia Borràs (Mallorquines-Sils), són els que porten més bones puntuacions.


La propera jornada se celebrarà el cap de setmana 25/26 de febrer.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


 Foto: Participants a Bellpuig (Urgell). Anna Gras (Emmurallats), i Mario Lucero (Siuranenc), van aconseguir un 90 en aquesta jornada



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades