HOME




   
 
BOWLING: EL NOU BC I EL CLUB SEVEN-3 LIDERS DE LA 3A DIVISIÓ   (08.02.2023)
     
 

El Nou Bowling Club de Mataró, cada cop més líders, els bons resultats d’aquest cap de setmana li donen una avantatge respecte al segon classificat de 22 punts, el conjunt mataroní el formen, Josep Lluis Arteaga, Jaume Devesa, Montse Sánchez, Daniel Soria, Anna Fraile Robert Ouro i Vicenç Oliveras.


El Nou BC, encapçala la classificació del grup A de Tercera divisió amb 73 punts, seguits de l’equip C del BC Mediterrània de Barcelona amb 51 punts, la tercera plaça l’ocupa l’equip B de l’associació Bowling Catalunya Sènior 2015 de Sant Esteve Sesrovires.


Pel que fa al grup B de la Tercera divisió, el Club Seven -3 de Sant Vicenç dels Horts format per, Carlos Avilés, Francisco Hernández, Jordi Medina, Bernat Tresserras, Lluis Tobar, i Sergio Prado, van en la primera posició amb un total de 57 punts, trepitjant-los els talons i amb 54 punts l’equip B del Penedès BC de El Vendrell i amb 53 punts ocupen el tercer lloc el Breaking Bowlers Club de Barcelona.


La quarta jornada de la Lliga està prevista pels dies 4 i 5 de març a les instal·lacions de Ilusiona Splau de Cornellà de Llobregat.


http://www.fcbb.cat/lligacat_resultats.asp


Foto: Nou Bowling Club



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades