HOME




   
 
BITLLES CATALANES: VUITENA JORNADA DE LLIGA CATALANA AMB PARTICIPACIÓ DELS EQUIPS INFANTILS  (09.02.2023)
     
 

El proper cap de setmana 11/12 de febrer se celebrarà la vuitena jornada de la Lliga Catalana de bitlles, la quarta pel què fa a la categoria Infantil. Els equips d’Olius, Perelló, la Sénia, la Galera i la Penya del Bistec d’aquesta categoria reprendran la competició amb moltes ganes després de l’aturada del mes de gener.


La segona volta de la 1a Divisió de Barcelona començarà amb un interessant Siuranenc A – Igualada, mentre que el partit de la jornada a la 1a de Girona entre Llofriu i Alls Secs Piquen es jugarà el proper 18 de febrer. A Lleida destaca el Miralcamp – Olius A, mentre que a Tarragona el duel entre els equips A i B de la Galera és molt important pel desenllaç de la competició.


A la 2a Divisió de Barcelona, els Termites intentaran mantenir el liderat del Grup 1 davant el Vilafranca, mentre que en el Grup 2 s’enfrontaran els dos primers classificats, Colobrers B – Sagrada Família. Al Grup 2 de 2a de Girona hi haurà un interessant enfrontament entre els dos equips del Calella Marxa. A la 2a de Lleida es disputarà tot un clàssic de les bitlles entre el Castellserà i los del Huerto.


A la 3a Divisió de Barcelona, en tots dos grups hi haurà partides entre els dos primers classificats: Fartucs B contra Fartucs D en el Grup 1, i Somiserem del Ges contra el Siuranenc C. A la 3a de Girona, el líder Sils Estany s’enfrontarà a l’altre equip del mateix club i tercer classificat el Sils Canigó.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: La Lliga Catalana comença la recta final amb la tornada de la competició infantil



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades