HOME




   
 
BITLLES CATALANES: 2N CAMPIONAT DE SELECCIONS PROVINCIALS  (16.02.2023)
     
 

El proper diumenge 19 de febrer se celebrarà a Barcelona, a les pistes del C.B. Siuranenc d’Horta, la segona edició del Campionat de Seleccions Provincials de bitlles catalanes, una competició jove que organitza la Federació Catalana de Bitlles i Bowling i que té en compte els resultats obtinguts pels bitllaires que participen en els Circuits Individuals, just en l’equador d’aquesta competició.


Diumenge matí es trobaran a les pistes de la plaça Botticelli del barri d’Horta de Barcelona, les seleccions de les quatre províncies catalanes, formades cadascuna d’elles per vuit bitllaires, quatre homes i quatre dones, dels quals un o una ha de ser de categoria Sub 25 i un altre d’una de les categories del Circuit Infantil.


La Selecció de la província de Barcelona va ser la guanyadora de la primera edició, per davant de la Selecció de Lleida, segona classificada, per aquest motiu aquesta nova edició del campionat se celebra a les pistes d’un club barceloní. Repeteixen convocatòria per la selecció campiona del 2022 la jugadora del Siuranenc d’Horta, Marta Solé, i els bitllaires igualadins Mila Prieto i Nil Solé.


 


Foto: Selecció de Barcelona en l’edició de 2022 celebrada a la Ràpita / Els Monjos (Alt Penedès)



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades