HOME
   
 
BITLLES CATALANES: QUARTA JORNADA DELS CIRCUITS INDIVIDUALS  (27.02.2023)
     
 

La pluja va impedir que es pogués disputar sencera la quarta jornada dels Circuits Individuals de Bitlles Catalanes. En tres de les 13 seus previstes els bitllaires van haver de suspendre les tirades, el què provoca que les classificacions sorgides d’aquest cap de setmana siguin provisionals.


Tot i això va tornar a ser una jornada de brillants partides (es van aconseguir 4 jocs de 90 punts), que han servit a Jordi Vilanova (Nayox Tàrrega) superar al seu company d’equip Lluís Tolosa i posar-se líder del Circuit Sènior Masculí. La líder femenina, Katia Martín (los del Huerto), va tornar a fer tres grans partides (84 + 80 + 78), i augmenta el seu avantatge sobre Milagros Prieto (Igualada), segona classificada. Destaca també la excel·lent actuació de Carme Marès (Calella Marxa), que va fer tres extraordinàries partides (90 + 84 +76).


Els millors joves de categoria Sub 25 es van quedar sense poder jugar, tot i això Pol Viladrich  i Carla Muntada, tots dos d’Olius segueixen sent els líders d’aquesta categoria. Tampoc va poder competir el segon classificat masculí Biel Poch (la Penya del Bistec). El mateix va passar amb alguns dels millors bitllaires de les categories infantil, alevina i benjamina.


La propera jornada se celebrarà el cap de setmana 25/26 de març.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Tàrrega i Calella van ser seus de la 4a jornada dels Circuits Individuals 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades