HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LLIGA CATALANA – FINAL DE LA 1A FASE A LA 3A DIVISIÓ DE BARCELONA  (14.03.2023)
     
 

Amb la celebració de la jornada 10 de la Lliga Catalana, ha finalitzat la primera fase pels dos grups de 3a Divisió de Barcelona, formats cadascun d’ells per sis equips. Les properes tres jornades de lliga serviran per decidir la classificació final d’aquesta categoria i quins equips pugen a 2a Divisió.


Els quatre equips que es disputaran l’ascens seran els dos primers de cada grup. Els Fartucs Bitlles B ja eren primers matemàticament i la lluita ha estat entre Fartucs B i Poblenou Verd per ocupar la segona plaça. Finalment, els de Cornellà, per una mínima avantatge de punts en els enfrontaments directes amb el seu rival, han aconseguit col·locar un segon equip en la lluita per l’ascens. En el Grup 2 s’han classificat com a primer i segon el Somiserem del Ges, de Torelló, i el Siuranenc d’Horta C.


9 parides perfectes – Aquesta jornada ha estat prolífica pel què fa a bones puntuacions; fins a 9 jugadors i jugadores han aconseguit fer una partida perfecte de 90 punts. Destaca el de Jordi Monfulleda (la Penya del Bistec), jugador de categoria infantil. També s’han aconseguit partides perfectes en circumstàncies poc habituals, com Paulino García i Manuel Castillo, tots dos de Los del Huerto que ho han aconseguit en la mateixa partida, i Josep Piñol (Colobrers), i Cándida Fernández (Va Tornem-hi), que ho han fet en el mateix moment en la partida que enfrontava els seus equips.


La Lliga Catalana fa una petita aturada i es reprendrà els dies 15/16 d’abril, just després de Setmana Santa.


 http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Fartucs Bitlles D i Siuranenc d’Horta C lluitaran per pujar a 2a Divisió de Barcelona. Francesc Xifra, de Barri de Pequín, va aconseguir una partida de 90 punts



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades