HOME




   
 
BITLLES CATALANES: JA HI HA FINALISTES DEL CIRCUIT DE PARELLES MIXTES  (21.03.2023)
     
 

Aquest passat cap de setmana 18/19 de març, s’ha celebrat la tercera i última jornada de classificació del Circuit de Parelles Mixtes i n’han sortit les 12 parelles que disputaran la gran final el proper 4 de juny a El Pi de Sant Just – Olius (Solsonès).


Els nervis han presidit una jornada en que les puntuacions han estat una mica per sota de l’habitual. Tot i això s’han vist dues partides de 90 punts, una aconseguida per Karla Díaz i Jordi Cuesta de Fartucs Bitlles, de Cornellà de Llobregat, i l’altre de la parella dels Colobrers de Castellar del Vallès, formada per Merche Rubio i Andrés Cruz.


Les parelles classificades són Teresa Botet i Andreu Torres (Palamós), que han sigut la que ha obtingut millor puntuació amb 925 punts en 12 partides, seguits de Carme Marès i Xavier Comas (Calella i Penya Bistec), Rosanna Sánchez i Jordi Burgas (Alls Secs Piquen), Judith i Francisco Ruiz (Llofriu), Abril i Àngel Asensio (Ponts), Milagros Prieto i Nil Solé (Igualada), Marta Roca i Xavier Segalés (Somiserem del Ges), Maria Cuenca i Rafa Contreras (Alls Secs Piquen), Imma Bres i Ramon Molas (Vic Bitlles), Alexandra Solà i Martí Torrentallé (Somiserem del Ges), Dolors Cots i Toni Márquez (Olius), i Núria Rebull i Joan Lluís Brull (Perelló)


 http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Vic i Calella van ser seus de la tercera jornada. Cots / Márquez i Roca / Segalés són dues de les 12 parelles finalistes



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades