HOME




   
 
BITLLES CATALANES: CINQUENA JORNADA DELS CIRCUITS INDIVIDUALS  (23.03.2023)
     
 

La cinquena jornada dels Circuits Individuals se celebrarà aquest proper cap de setmana 25/26 de març. Aquesta jornada és la penúltima de la competició i comptarà amb 15 seus diferents per acollir als més de 400 bitllaires que prendran part.


La Sénia (Montsià), Tàrrega (Urgell), Mont-ras (Baix Empordà), Vic (Osona), Calella (Maresme), i Olius (Solsonès), són les seus on hi haurà competició el dissabte dia 25, mentre que diumenge hi haurà competició a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat), Sant Llorenç Savall (Vallès Occidental), Torelló (Osona), Vinaròs (Baix Maestrat), Llofriu (Baix Empordà), Ponts (Noguera), Sant Martí Sarroca (Alt Penedès), Sant Feliu de Buixalleu (Selva), i repeteix Olius (Solsonès).


La sisena i última jornada dels Circuits Individuals se celebrarà els dies 6/7 de maig. De la classificació final en sortiran els jugadors i jugadores classificats pel Campionat de Catalunya Infantil, que es farà a Tordera (Maresme), el dissabte 3 de juny, i pel Campionat de Catalunya Absolut i Sub 25, que tindrà lloc a la Galera (Montsià), el diumenge 11 de juny.


Foto: El jovent de la Galera tornarà a competir aquest cap de setmana



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades