HOME




   
 
BOWLING: TOMAHAWK I ABSC LIDERS DE SEGONA DIVISIÓ   (29.03.2023)
     
 

El passat cap de setmana es va celebrar la quarta jornada de Lliga Catalana, l’equip A de l’Associació Bowling Catalunya Sènior cada cop més líder del seu grup (A) amb un total de 155 punts, el conjunt de Sant Esteve Sesrovires el formen, Álvaro-José Cardona, Carlos Martí, Daniel Cuartero, Daniel Puentes i Domingo Puentes, el segueixen amb 148 punts el C.B. Barcelona, amb Fernando Sanz, Jordi Ambrós, Raúl García i Xavier Albert.


Pel que fa al grup B de la segona divisió, la classificació es força ajustada i tot es decidirà en la darrera concentració,  el Tomahawk BC de Bellvís, format per, Albert Sans, Benet Ballespí, David Reynolds, Gerard Gómez i Xavier Guiu, només porta un punt d’avantatge a l’equip B del Comarcal Bowling Club de Terrassa. Els equips de la segona divisió van disputar els seus enfrontaments a les instal·lacions de Ilusiona Giro Bowling de Salt.


Diumenge també es va disputar la quarta jornada pels equips de la divisió d’honor, les pistes de New Park Vallès de Terrassa, van acollir la competició, la lluita pel títol es manté entre els equips del Diagonal BC de Barcelona i Sweetrade BC de Les Franqueses.


Foto: Tomahawk Bowling Club


https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/zona-ufec/zona-ufec-28032023/video/6211707/


http://www.fcbb.cat/lligacat_resultats.asp


 


 



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades