HOME




   
 
BOWLING: EL DIAGONAL BC MANTÉ EL LIDERATGE A LA DIVISIÓ D’HONOR  (30.03.2023)
     
 

Un cop disputada la quarta jornada de Lliga Catalana, l’equip del Bowling Club Diagonal de Barcelona, es manté líder de la classificació amb un total de 154 punts, seguits per l’equip del Sweetrade Bowling Club - Les Franqueses amb 151 punts.


El conjunt del Diagonal està format per, Axel Guimó, Joan Vall, Juan Enrique Rosa, Juanjo Bustos, Moises Pérez, Sergi Montaña i  Yu Wen. Axel Guimó encapçala la classificació individual amb una mitjana de 219,14.


L’equip de Les Franqueses el formen, Àlvar Cardona, Andrés Sanz, Artur Colomer, Carlos Domínguez, Íngrid Julià, Lluis Montfort i Manel Gimeno. Àlvar Cardona va ser el millor jugador de la 4a jornada amb 2182 pals (218,20 de mitjana)


En la darrera jornada celebrada diumenge passat a les instal·lacions de New Park Vallès de Terrassa, els dos equips van assolir els mateixos punts, 35 dels 50 que hi ha en joc, està clar que tot es decidirà en la darrera jornada prevista  pel dia 30 d’abril a Lleida. Pel que fa als equips cuers, Granollers A no té cap possibilitat de salvar-se, mentre que l’equip A del Joventut Al-Vici de Castelldefels encara té opcions de mantenir la categoria.


Foto: Àlvar Cardona – millor jugador de la jornada


Foto: Sweetrade CB A


https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/zona-ufec/zona-ufec-28032023/video/6211707/


http://www.fcbb.cat/lligacat_resultats.asp


 


 



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades