HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LLIGA CATALANA – A TRES JORNADES DEL FINAL  (20.04.2023)
     
 

Amb la disputa de la dotzena jornada, entrem en la recta final de la Lliga Catalana de bitlles, en la que trobarem importants enfrontament que poden ser decisius, tant pel què fa a les primeres posicions dels diferents grups, com per la lluita per no baixar de categoria


El partit més important de la jornada el trobem a la 1a Divisió de Tarragona, on s’enfronten el primer i segon classificats, Perelló Bufavents contra la Galera A. Els de la Galera estan obligats a guanyar les dues partides en joc per posar-se líders del grup. En cas contrari, els de El Perelló serien virtualment campions. També a la 1a Divisió de Girona hi ha un enfrontament vital per aconseguir una plaça al Campionat de Catalunya entre LLofriu i Alls Secs Piquen.


Al Grup 2 de 2a Divisió de Girona, l’enfrontament entre Perxa d’Astor Taronja i CMX Torretes pot ser decisiu per a la classificació final en el cas que els de Calella aconsegueixin sumar els 4 punts en joc. També a Girona, però a 3a Divisió, Sils Estany pot aconseguir matemàticament l’ascens a segona si suma els 4 punts en joc contra Santpolenc Maresme.


Les dues últimes jornades de la Lliga Catalana se celebraran els caps de setmana 13/14 i 20/21 de maig.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Jornada de lliga a les pistes de la Ràpita – Els Monjos (Alt Penedès)



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades