HOME




   
 
BOWLING: SWEETRADE BC GUANYA L’OR EN TOTES LES PROVES DELS CAMPIONATS DE CATALUNYA  (24.04.2023)
     
 

En els Campionats de Catalunya es disputen les proves individual masculina i femenina, parelles masculina, femenina i mixta i la prova d’equips de 4, amb la tercera sèrie celebrada aquest cap de setmana es dona per finalitzats els Campionats Nacionals de Catalunya 2023.


El Sweetrade Bowling Club – Les Franqueses ha assolit la medalla d’or en totes les proves, excepte la prova de parelles mixtes. En la prova individual, Cristina Sanz i Àlvar Cardona; prova parelles femenina, Cristina Sanz i Íngrid Julià, parelles masculina, Artur Colomer i Lluis Montfort,  i en la prova d’equips, l’or l’ha guanyat l’equip format per Manel Gimeno, Carlos Domínguez, Lluis Montfort i Artur Colomer. En la prova de parelles mixtes l’or ha esta per,  Silvia Hidalgo i Carlos García del Mediterània Bowling  Club de Barcelona.


Classificacions individuals femenina: Cristina Sanz, Keyla Vásquez i Lia Mojarro del CB Diagonal.Individual masculina: Àlvar Cardona, Lluis Montfort i Axel Guimó del CB Diagona.Parelles femenina: Cristina Sanz – Íngrid Julià, Keyla Vásquez – Lia Mojarro i Núria Crespo-Núria Melchor de l’Xtreme BC de Sant Joan Despí.


Parelles masculines: Artur Colomer-Lluís Montfort, Sergi Montaña-Joan Vall i Yu Wen – Quique Rosa del BC Diagonal.


Parelles mixtes: Silvia Hidalgo-Carlos García, Jaume Devesa-Anna Fraile del Club Bowling Nou, Elena Vilà – Jose García de l’ABCS 2015.


Prova equips: Sweetrade BC A: Colomer, Montfort, Gimeno, Domínguez; Diagonal A Montaña, Vall, Wen i Rosa; Sweetrade B: Julià, C Sanz, A. Sanz i R Sanz.


Les diferents sèries s’han disputat de gener a abril, amb la participació d’un total de 18 equips, 41 parelles i 85 individuals de 13 clubs de tot Catalunya, a les instal·lacions de Bowling Splau de Cornellà de Llobregat, Bowling El Vendrell i Bowling Ozone Lleida.


La competició dona pas a la classificació per participar al màster que se celebrarà el 28 de maig a les pistes de New Park Vallès de Terrassa, amb la participació dels 26 millors jugadors masculins i les 6 millors classificades femenines a la suma de totes les proves.


http://www.fcbb.cat/campcat_resultats_ind.asp


Foto: campions de la prova de parelles



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades