HOME




   
 
BITLLES CATALANES: JORNADA FINAL DE LA 2A LLIGA CATALANA INFANTIL  (28.04.2023)
     
 

Les pistes de bitlles del Complex Esportiu de la Sénia (Montsià), acolliran aquest proper diumenge 30 d’abril, la setena i última jornada de la segona Lliga Catalana Infantil, en la que hi han participat 8 equips de 5 clubs diferents: dos equips del C.B. Olius, dos del C.B. la Sénia, dos del C.B. Perelló, un equip del C.B. la Galera i un altra del C.B. la Penya del Bistec.


Els equips d’Olius són primer i segon a la classificació de la Lliga. L’equip A dels del Solsonès té un còmode avantatge sobre la resta de classificats i és el virtual campió de lliga. El Olius B és segon de la classificació, però només el separen 24 punts dels tercers, la Penya del Bistec Negre, que de ben segur lluitarà fins el darrer llançament per mirar de superar als seus rivals. Perelló A i Infantil la Sénia es jugaran la quarta posició, mentre que els darrers llocs difícilment variaran i seran per la Galera, que és sisè, Benjamí la Sénia setè i Perelló B el vuitè.


La jornada començarà a dos quarts d’onze del matí amb l’arribada de tots els participants, i a les 11 començarà la primera de les dues partides que disputaran tots els equips. Està previst fer el lliurament de trofeus als tres primers classificats passada la una del migdia.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Tots els equips que han participat en la 2a Lliga Catalana Infantil



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades