HOME




   
 
BITLLES CATALANES: OLIUS A CAMPIÓ DE LA LLIGA CATALANA INFANTIL PER SEGON ANYS CONSECUTIU  (02.05.2023)
     
 

El Olius A, format per Abel Viladrich, Clàudia Muntada, Albert Vendrell, Bernat Puigpinós, Oriol Riera, Noa Viladrich, Ramon Vilaseca i Aran Badia, s’ha proclamat per segona vegada campió de la Lliga Catalana Infantil en una esplèndida matinal bitllaire celebrada a les pistes del C.B. la Sénia i que ha comptat amb la participació de més de 40 nois i noies en representació dels 8 equips participants.


L’equip A del C.B. Olius ha sumat un total de 3612 punts en les 14 partides de què ha constat la competició, fent una mitjana de 258 punts per partida, aconseguint un bon avantatge sobre la resta d’equips, ja que la Penya del Bistec Negra, segon classificat gràcies a una molt bona jornada final, ha sumat 3374 punts, pels 3343 que n’ha fet el Olius B que ha quedat en tercera posició. El segueixen Perelló A amb 3188, Infantil la Sénia amb 3168 punts, la Galera amb 3073. Els equips formats pels bitllaires més joves, Benjamí la Sénia i Perelló, han tancat la classificació amb 2809 i 2140 punts respectivament.


90 punts – Oriol Serra, de la Penya del Bistec ha aconseguit fer una partida perfecte de 90 punts, puntuació que destaca junt amb altres molt bones actuacions, com les de Mar Lleixà de la Galera (78 + 84), i Héctor Pérez de la Sénia (86 + 72)


Ha presidit la jornada i el lliurament de trofeus l’alcalde de la Sénia José Ramon Bellaubí, acompanyat de Pau Garcia, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de la Sénia, Joan Francesc Brull, representant de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, i Natàlia Verge, presidenta del C.B. la Sénia. Durant el matí també ha estat present Joan Barberà, delegat del Consell Català de l’Esport a les Terres de l’Ebre.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Olius A campió de Lliga. Tots els participants en la jornada final i Oriol Serra, autor d’una partida de 90 punts



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades