HOME




   
 
BOWLING: MEDITERRÀNIA BC CAMPIÓ DE PRIMERA DIVISIÓ  (08.05.2023)
     
 

L’equip A del Mediterrània Bowling Club de Barcelona, campió de primera divisió de la Lliga Catalana, l’equip format per, Adrián García, Carlos García, Carlos Iranzo, Eduard Grau i Pedro Jiménez, juntament amb l’equip de Les Gavarres BC de Reus, segon classificat, assoleixen l’ascens a la divisió d’honor.


El Mediterrània amb 171 punts va guanyar amb comoditat la Lliga, el punt emocionat a la final de lliga el va protagonitzar el conjunt reusenc que sortia en zona de descens i va ser capaç de remuntar de 5è a 2n, l’equip l’han format,  Alfredo Cadenas, , Javier Díez, Josep Mora, Daniel Jordan, Joan Manuel Burrull, Beatriz Sánchez, Jordi Pujol, Albert Denis i Josep M. Contijoch que ens va deixar recentment a causa d’una greu malaltia. Ben segur que l’equip va dedicar la victòria al desaparegut company.


La classificació final ha estat: Mediterrània 171 punts, Les Gavarres 134 punts, Terrassa A 133 punts, Sweetrade B de Les Franqueses 124 punts, Penedès A de El Vendrell 111 punts i Joventut Al-Vici B de Castelldefels 77 punts, els dos darrers equips baixen a segona divisió, mentre el Terrassa A manté la categoria i el Sweetrade B disputarà la final de permanència el proper 14 de maig.


La competició de Lliga l’organitza la Federació Catalana de Bitlles i Bowling amb el suport del Consell Català de l’Esport.


http://www.fcbb.cat/lligacat_resultats.asp


Foto: 1 Mediterrània BC “A”


Foto 2: Mediterrània i Les Gavarres


 



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades