HOME




   
 
BITLLES CATALANES: FINALITZEN ELS CIRCUITS INDIVIDUALS  (10.05.2023)
     
 

Aquest passat cap de setmana s’ha celebrat la última jornada dels Circuits Individuals de bitlles catalanes, que ha confirmat als bitllaires més en forma de la temporada. Jordi Vilanova i Lluís Tolosa, del Nayox Tàrrega han estat els millors de tots els participants en els circuits amb una mitjana de 83 punts per partida!!! Katia Martín, de los del Huerto ha estat la millor de les dones amb 80,58 punts de mitjana. També en les categories de joves s’han obtingut grans resultats, destacant els 80,08 de Biel Poch (Penya del Bistec), de categoria sub 25, o els més de 75 punts de mitjana dels campions masculins de les categories infantil i benjamina, Guiu Pla (Penya del Bistec), i Ramon Vilaseca (Olius).


Les vencedores en les diferents categories femenines han estat Elena Folia (Amposta), en categoria supersènior (majors de 70 anys), en sènior la primera ha estat Katia Martín (los del Huerto), Nadia Segura (Fartucs Bitlles), en Sub 25, Eulàlia Borràs (Mallorquines Sils), en infantil, Ainhoa Manau (Olius), en alevina, i Daria Gil (Perelló), en categoria benjamina.


En homes el campió supersènior ha estat Lluís Tolosa (Nayox Tàrrega), en sènior i sub 25 Jordi Vilanova (Nayox Tàrrega), i Biel Poch (la Penya del Bistec), ha sigut els millors, mentre que en categoria infantil ha vençut Guiu Pla (la Penya del Bistec). Albert Vendrell i Ramon Vilaseca, tots dos d’Olius han estat primers en categoria alevina i benjamina respectivament.


Els millors jugadors i les millors jugadores dels Circuits disputaran els diferents campionats de Catalunya: el 3 de juny a Tordera (Maresme), se celebrarà el campionat de les categories infantils, mentre que el 12 de juny es jugarà a la Galera (Montsià), es farà l’absolut i sub 25.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Tolosa, Martín i Vilanova, vencedors 2022/2023. Tirades a El Pi de Sant Just i la Galera. A el Perelló Brull (Perelló) i Solà (la Galera) van fer un 90. El jovent dels Fartucs classificat pel Campionat de Catalunya.



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades